Szent Janka Imakör

Életvédő imacsoportunk 2017-ben alakult azzal a céllal, hogy megosszuk az Istentől Szent Janka közbenjárására kapott kegyelmek fölötti örömünket, hálánkat, és erősítsük egymást a kitartó imában.

Bárki csatlakozhat közösségünkhöz, az ország bármely településéről, akit megérint Szent Janka életszentsége, imakörünk lelkisége, és meghívást érez arra, hogy részese legyen küldetésünknek.

Imacsoportunk küldetése:

Hálaadás

Hálát adni az élet ajándékáért, az örömökért, a nehézségekért, és minden nekünk juttatott kegyelemért.

Engesztelés

Engesztelni az abortuszokért, házasságtörésekért, valamint a gyermekek, a nők és a családok ellen elkövetett bűnökért.
Bűnbánatunkat Jézus Irgalmas Szívébe helyezzük, a saját mulasztásainkért, szeretetlenségünkért, bizalmatlanságunkért, figyelmetlenségünkért és az emberiség bűneiért.

Kérés

Kérni segítséget, gyógyulást a testi-lelki bajokban, minden nehézségben magunk és szükséget szenvedő testvéreink számára Szent Janka közbenjárására, Isten dicsőségére.
Imáinkban hordozzuk a széteső félben lévő házaspárokat, a gyermekáldásra várókat, valamint a keresztény családokat. Különösen kérjük, hogy egyre többen válasszák a természetes családtervezést a romboló fogamzásgátlás helyett, és hogy minél többen ajánlják fel magukat Jézus Irgalmas Szívének.

Megosztás

A Szent Janka közbenjárására kapott kegyelmeket közös kinccsé tesszük közösségünkben. Megismertetjük sokakkal Szent Janka életszentségét, hogy ezáltal ő minél több lelket vezessen Istenhez.

Az imakör elérhetősége

Módra Klára
E-mail: modraklara@gmail.com
Tel: +3620 997 2037